2 min.19 kovo 2020

Brangus darbuotojau

Brangus darbuotojau,

Mes suvokiame, kad kiekvienam šis laikotarpis yra labai neramus. Daugelis mūsų yra toli nuo namų ir negali grįžti pas šeimą ir draugus. Mes norime jus užtikrinti, kad mes jaučiame atsakomybę už jūsų gerovę bei sveikatą ir stengsimės padėti jums būtinybės atveju. Mes pasistengsime atsakyti į jums kilusius klausimus bei pagalbos prašymus.

Nyderlandų ministras pirmininkas Mark Rutte, pasisakymo per televiziją metu, pateikė naujų priemonių, galinčių padėti kiek įmanoma sumažinti koronos viruso protrūkį. Šiuo metu sveikatos sistema yra pakankamai pasiruošusi pagelbėti senyvo amžiaus bei kitiems sveikatos problemų turintiems žmonėms. Ministras pirmininkas pasitiki, kad numatytos priemonės duos teigiamų rezultatų. Tad norime jus informuoti, kokių priemonių imamasi:

  • Pradinės bei vidurinės mokyklos bei vaikų darželiai bus uždaryti nuo kovo 16 iki baladžio 6 dienos.
  • Vaikai, kurių tėvai dirba sveikatos apsaugos srityje, policijoje, gaisrinėje, viešojo transporto sektoriuje, galės toliau eiti į mokyklas bei darželius, kad jų tėvai galėtų tęsti darbą. Ši priežiūra papildomai nekainuos.
  • Mokytojai organizuos nuotolinį mokymą vaikams, kurie lieka namuose, prioritetą teikdami paskutinius metus besimokantiems vaikams.
  • Visos maisto bei gėrimų pardavimo vietos uždaromos nuo kovo 15 dienos 18.00 val. iki balandžio 6 dienos. Bus galimas pristatymas į namus bei atsiėmimas. Venkite minios, laikykitės atstumo nuo kitų žmonių bei maistą/prekes imkite į namus (nevalgykite atsiėmimo vietoje).
  • Sporto klubai, saunos, sekso klubai bei kavinės uždaromi nuo kovo 15 dienos 18.00 val. iki balandžio 6 dienos.

Tai reiškia, kad daugeliui žmonių Nyderlanduose bus mažiau darbo arba jo visai nebus. Tai galioja ir Covebo. Be abejo, kai kurie klientai turės mažiau darbo arba visai jo neturės mūsų laikiniems darbuotojams. Tačiau kai kurie klientai turės ypač daug darbo: tai prekybos centrai bei maisto pramonės sektorius. 

Mes pasistengsime, kad kiekvienas turėtų pakankamai darbo ateinančiomis savaitėmis. Tai reiškia, kad laikinai gali keistis jūsų darbo vieta. Mes tikimės iš jūsų bendradarbiavimo.

Norėtume dar kartą atkreipti jūsų dėmesį į gerai žinomas rekomendacijas:

  • Reguliariai plaukite rankas
  • Naudokite popierines servetėles
  • Kosėkite bei čiaudėkite į sulenktą vidinę alkūnės pusę
  • Neduokite rankos sveikindamiesi
  • Be jokių abejonių likite namuose, jei jaučiate peršalimo simptomus bei susisiekite telefonu su kontaktiniu Covebo asmeniu. 

Tai, kad jūs vis dar dirbate Covebo reiškia, kad jūsų darbas yra svarbus visuomenės funkcionavimui. Mes pasitikime jumis bei jūs galite pasitikėti mumis!

Covebo vadovybė
2020 metų kovo 17 diena

Taip pat įdomu!

Skaitykite daugiau šios kategorijos tinklaraščių

Kaip olandai švenčia Karaliaus dieną

2 min.23 balandžio 2020